lj-musik

Den nemme vej til god lyd

lj-musik studie

Jeg har, gennem lang tid, interesseret mig for lyd og indspilning af musik. I de sidste par år er jeg begyndt at inverstere i studie-udstyr, og har efterhånden fået bygget et fuldt funktionsdygtigt studie op. Samtidig har jeg kigget “de professionelle” over skulderen, og har samlet erfaring, så jeg nu er i stand til at optage, mixe og masterer på et niveau som jeg vil være bekendt. Man bliver aldrig færdig med at lære – eller færdig med at opbygge studiet – men kvaliteten af det jeg udfører nu, kan jeg stå inde for. Eksempler på studiets niveau kan høres under fanen “Musik fra studiet” i menuen øverst.

“Kontoret”, hvor jeg arbejder med mixet når optagelserne er i hus. Det primære værktøj i den proces, er softwaren Studio One Professionel, og så et par gode liniære højtalere.

Et trommesæt mic`et op til optagelse. Lidt usædvanligt opstillet på “kontoret” – men det var altså det rigtige i den situation.

Studiet er, i høj grad, mobilt, så hvis i foretrækker at optage i eget øverum eller et andet sted, er det absolut muligt. Priser, omfang af indspilningen og efterbearbejdning af optagelserne aftales fra opgave til opgave.

Er du/I interesserede, så benyt knappen nedenfor.

 

Luk menu